how to create a web page for free

Dagopvang honden

Vanaf 2 januari 2018 is het bij ons ook mogelijk om ’s morgens tussen 08:00-09:00 uur uw hond te brengen voor dagopvang, waarna u uw hond in de middag tussen 16:30 uur en uiterlijk 18:00 uur weer op komt halen.
Dit is de ideale oplossing voor mensen die één of meerdere dagen in de week niet thuis zijn door bijvoorbeeld hun werk, hobby of andere oorzaken en met het probleem van “wie laat de hond uit” te maken krijgen! Het is dus mogelijk om vanaf 08:00 uur ’s morgens uw hond in vertrouwde handen af te geven aan de ervaren verzorgers van dierenpension ‘Goblin Farm’.
Uw hond wordt meerdere keren uitgelaten en mag daarnaast ook in een van de ruime speelweides spelen die het gezellige dierenpension rijk is.
Al veel eigenaren in de wijde omtrek maken gebruik van deze dienst, welke voortkomt uit het vorige bedrijf van de Annabel, ‘Dierenoppas- en Uitlaatservice Annabel’. Veel van deze huidige klanten brengen hun hond één of meerdere keren per week, sommige al vanaf dat ze pup zijn!
Omdat de harige gasten het juist hier zo leuk vinden, komen de eigenaren voordat deze naar hun werk gaan hun viervoeter graag brengen, en kunnen deze tot uiterlijk 18.00 uur weer ophalen.
Let op: pups moeten minimaal 5 maanden oud zijn.
Daarnaast zijn de volgende inentingen verplicht:
– Parvo
– Ziekte van Weil
– Leverziekte (hepatitis)
– Hondenziekte
– Kennelhoest
– Ontvlooid en ontwormd

Verplichtingen en veiligheid

Wat moet u verplicht meenemen?
– Het dierenpaspoort
– De geldige vaccinatiebewijzen van uw hond(en)
– Eventuele medicijnen met schriftelijke aanwijzingen
– Heeft uw hond speciale voeding, dan neemt u het eigen voer mee. Met een duidelijke beschrijving van de hoeveelheid die uw hond per dag nodig heeft.
Welke vaccinaties zijn verplicht?
– Parvo
– Ziekte van Weil
– Leverziekte (hepatitis)
– Hondenziekte
– Kennelhoest
Hoe zit het met kennelhoesvaccinatie?
Uiteraard doen wij er alles om het verblijf van uw hond zo aangenaam mogelijk te maken.
Daarom vinden wij het ook belangrijk om de risico’s met u te bespreken die uw hond kan oplopen tijdens het verblijf. Bij ieder hondenpension heeft uw hond kans op Kennelhoest, dit is een virusbesmetting waartegen uw hond gevaccineerd dient te zijn. Net als een griepvaccinatie geeft dit niet de honderd procent zekerheid dat uw hond geen kennelhoest kan krijgen. Het gaat dan wel om een veel mildere vorm dan kennelhoest bij ongevaccineerde honden. Een chronische ziektebeeld, zoals oorontstekingen en diarree of onverwachte ziekten, die ook thuis niet te voorzien zijn, doen zich bij ons niet méér voor dan thuis.
Voor alle honden geldt dat er een aparte Kennelhoest enting moet worden gegeven.
Wij adviseren de Nobivac KC enting, welke wordt gegevens in de vorm van een druppel in de neus. Deze enting mag niet jonger zijn dan 3 weken en niet ouder dan 1 jaar.
Kan ik zonder geldige vaccinatie toch terecht?
Heeft uw hond niet de juiste of onvolledige inentingen dan zijn wij genoodzaakt de hond te weigeren in ons pension. Dit is ter bescherming van uw eigen hond en van onze andere gasten.
Ik weet het niet zeker!
Bij vragen, twijfel of problemen kunt u ons het beste even bellen voor overleg of U belt met uw eigen dierenarts.

Mobirise
Goblin Farm

Adres
Boerendijk 4
4451RK Heinkenszand

Telefoonnummer
0113-561504

Mail
info@goblinfarm.nl

Openingstijden 2018

Maandag t/m vrijdag:
08:00-09:00 uur &
16:30 uur-18:00 uur

Zaterdag: 10:00-11:00 uur

Zondag: Gesloten

Rek.nr. : NL71RABO0328.333.204
BTW : NL821286705B01
Kvk : 20160142 te Middelburg