css templates

Kattenhotel

Ons kattenhotel biedt alles wat een kat/poes zich wenst, in totaal zijn er zeven suites waarvan één speciale suite voor de speciale wensen zoals dieren met dieetvoeding.
Poezen en katten zijn van nature jagers, het is dan ook erg belangrijk dat deze dieren minimaal een paar uur per dag hun jachtinstinct kunnen uiten. Bijvoorbeeld door hun nageltjes te kunnen scherpen en zich af en toe even te kunnen verstoppen.
Bij een gebrek aan mogelijkheden om te spelen kan een kat in het ergste geval abnormaal of agressief gedrag vertonen, wat een uiting kan zijn van onvrede. Om deze reden zijn onze suites riant voorzien van krabpalen, speeltunnels, speeltjes, plankjes en andere plekjes waar ze lekker kunnen spelen of soezen. Ook kan het dier er zelf voor kiezen om lekker naar buiten te gaan, er is namelijk ook een buitenren waar ze heerlijk in de zon kunnen liggen.
Elke dag wordt er aan elk dier zoveel mogelijk aandacht gegeven in de vorm van knuffelen en spelen, waardoor wij uw dier goed in de gaten kunnen houden.
’s Ochtends wordt er droogvoer in de suites geplaatst waardoor de kat de gehele dag meerdere keren kan gaan eten. ’s Avonds voeren wij de dieren blikvoeding.Verder staat er de gehele dag vers drinkwater in de suites, dit verversen wij meerdere keren per dag.
Heeft uw kat speciaal voer? Dit is geen probleem, uw kat zal hiervoor in de speciale suite geplaatst worden zodat het niet mee smikkelt met de andere dieren. We vragen u wel om het voer zelf mee te geven in een goed afsluitbare plastic voorraaddoos voorzien van de naam van het dier en een maatbeker waarop de te geven hoeveelheid aangegeven staat
Let op: Om uw kat bij ons te laten verblijven is het verplicht om de volgende vaccinaties minstens 6 weken van te voren te geven. Indien u binnen het vaccinatieschema hervaccineert moet de enting óók minimaal 6 weken van te voren worden gegeven.
Verplichte vaccinaties voor de kat:
– Kattenziekte
– Niesziekte
– Bordetella
– Ontvlooid en ontwormd

Verplichtingen en veiligheid

Wat moet u verplicht meenemen?
– Het dierenpaspoort
– De geldige vaccinatiebewijzen van uw kat(ten)
– Eventuele medicijnen met schriftelijke aanwijzingen
– Heeft uw kat speciale voeding, dan neemt u het eigen voer mee. Met een duidelijke beschrijving van de hoeveelheid die uw kat per dag nodig heeft.

Welke vaccinaties zijn verplicht?
– Kattenziekte
– Niesziekte
– Bordetella
– Ontvlooid en ontwormd (dit kunt u uiteraard thuis doen)

Kan ik zonder geldige vaccinatie toch terecht?
Heeft uw kat niet de juiste of onvolledige inentingen dan zijn wij genoodzaakt de katte weigeren in ons pension. Dit is ter bescherming van uw eigen kat en van onze andere gasten.

Ik weet het niet zeker!
Bij vragen, twijfel of problemen kunt u ons het beste even bellen voor overleg of U belt met uw eigen dierenarts..

Mobirise
Goblin Farm

Adres
Boerendijk 4
4451RK Heinkenszand

Telefoonnummer
0113-561504

Mail
info@goblinfarm.nl

Openingstijden 2018

Maandag t/m vrijdag:
08:00-09:00 uur &
16:30 uur-18:00 uur

Zaterdag: 10:00-11:00 uur

Zondag: Gesloten

Rek.nr. : NL71RABO0328.333.204
BTW : NL821286705B01
Kvk : 20160142 te Middelburg