free amp templates

Veel gestelde vragen

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen vinden

Het halen en brengen kan op maandag t/m vrijdag tussen 08:00-09:00 uur en 16:30-18:00. Op de zaterdag is dit tussen 10:00-11:00 uur.

Helaas zijn wij op de zondag gesloten, dit betekend dat er geen dieren gebracht of gehaald kunnen worden. Wij zijn wel aanwezig bij de dieren om deze te verzorgen! 

Dit mag u zelf bepalen, normaal rekenen we aan het einde van de gereserveerde periode met u af. Dit kan zowel per pin als contant.

De prijzen kunt u terug vinden onder het kopje Informatie - Tarieven

Vervelend dat u uw reservering moet afzeggen. Uiteraard kan dit altijd echter houdt er wel rekening mee dat er eventueel kosten aan verbonden zijn. Zodra u weet dat de reservering niet meer nodig is vragen we u dit zo snel mogelijk schriftelijk aan ons kenbaar te maken via de e-mail. Voor de annuleringsvoorwaarden verwijzen we u naar ons pensionreglement.

Helaas accepteren wij geen dieren die niet volledig zijn ingeënt, staat u voor de balie met de onjuiste of onvolledige inentingen dan moet u helaas uw huisdier mee terug naar huis nemen. Alle inentingen moeten tijdens het pensionverblijf geldig zijn, deze entingen mogen niet jonger zijn dan 3 weken en niet ouder dan 1 jaar.

Helaas laten wij geen loopse teefjes in het pension. De mannen slaan dan helemaal op hol en dat is iets wat we willen voorkomen. Graag horen we van u of uw hond eventueel loops is of binnenkort kan worden.

Als uw hond geen dieetvoeding of speciaal eigen voer heeft hoeft u eigenlijk niets extra's mee te nemen. We hebben vele dekens, manden, lakens etc. op het pension liggen. Ook hebben wij veel verschillende speeltjes liggen zodat u deze ook thuis kan laten. U hoeft enkel uw huisdier (honden mét riem) met paspoort mee te nemen.

 Als uw kat geen dieetvoeding of speciaal eigen voer heeft hoeft u eigenlijk niets extra's mee te nemen. Wij hebben vele manden, dekentjes, krabpalen en speeltjes op het pension. Vergeet niet om het paspoort mee te nemen.

Wij voeren zowel de honden als katten brokken van het merk Almo Nature. We kijken bij de honden naar de grote van de hond om zo de brokgrootte te kunnen bepalen. Daarnaast hebben we ook brokken van Cavom, dit is voor sommige honden (grotere honden) beter.
Bij de katten geven wij één dezelfde brok, witvis.

Mocht uw huisdier speciaal voer hebben dan vragen we dit op tijd kenbaar te maken en mee te geven in een gesloten ton/bak voorzien met naam en eventueel maatbekertje.

Ook dieren hebben weleens medicatie nodig, we vragen u dit tijdig aan ons kenbaar te maken en ook hierover uitleg te geven. Zo kunnen we de juiste hoeveelheid per dag geven.
Enkel injecties geven wij niet. 

Helaas laten we dit niet toe op ons dierenpension. Zoals al eerder gezegd, staan bij ons plezier, veiligheid en rust in het pension centraal. Wij als personeel doen er alles aan om elk soort, maat, leeftijd en karakter hond en poes het naar de zin te maken. Dit kan alleen als er rust is op het bedrijf.
Als er steeds verschillende mensen in en uitlopen is dit erg stressvol voor alle beestjes. Daarnaast willen wij ook de veiligheid van alle dieren blijven garanderen. Denk hierbij aan deuren/kennels niet goed sluiten, angstige honden en grijpgrage handjes, mensen met foute intenties enzovoort.
Wij begrijpen heel goed dat u graag wilt weten waar uw huisdier verblijft maar vragen ook om onze policy hierin te respecteren.
Doordat er zeer weinig tot geen stress is, zijn vele huisdieren hier erg graag. Hier zijn wij dan ook erg trots op en willen dit graag zo houden. Vertrouw erop dat wij uw dier met alle liefde en respect verzorgen in een veilige, schone omgeving.

Mobirise
Goblin Farm

Adres
Boerendijk 4
4451RK Heinkenszand

Telefoonnummer
0113-561504

Mail
info@goblinfarm.nl

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag:
08:00-09:00 uur &
16:30 uur-18:00 uur

Zaterdag: 10:00-11:00 uur

Zondag: Gesloten


Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 09:00-16:30 uur te bereiken

Rek.nr. : NL71RABO0328.333.204
BTW : NL821286705B01
Kvk : 20160142 te Middelburg