build a site

Veel gestelde vragen

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen vinden

Wat zijn jullie openingstijden? : Het halen en brengen kan op maandag t/m vrijdag tussen 08:00-09:00 uur en 16:30-18:00. Op de zaterdag is dit tussen 10:00-11:00 uur. 

Ik wil mijn huisdier op zondag ophalen; Helaas zijn wij op de zondag gesloten, dit betekend dat er geen dieren gebracht of gehaald kunnen worden. Wij zijn wel aanwezig bij de dieren om deze te verzorgen! 

Moet ik vooraf betalen? : Dit mag u zelf bepalen, normaal rekenen we aan het einde van de gereserveerde periode met u af. Dit kan zowel per pin als contant.

Wat zijn de prijzen? : De prijzen kunt u terug vinden onder het kopje Informatie - Tarieven

Ik wil annuleren hoe moet dit? : Vervelend dat u uw reservering moet afzeggen. Uiteraard kan dit altijd echter houdt er wel rekening mee dat er eventueel kosten aan verbonden zijn. Zodra u weet dat de reservering niet meer nodig is vragen we u dit zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken via telefoon of mail. Voor de annuleringsvoorwaarden verwijzen we u naar ons pensionreglement. 

Mijn huisdier heeft nog geen inentingen, mag het nu wel komen? : Helaas accepteren wij geen dieren die niet volledig zijn ingeënt, staat u voor de balie met de onjuiste of onvolledige inentingen dan moet u helaas uw huisdier mee terug naar huis nemen. Alle inentingen moeten tijdens het pensionverblijf geldig zijn, deze entingen mogen niet jonger zijn dan 3 weken en niet ouder dan 1 jaar.

Mijn hond is loops; Helaas laten wij geen loopse teefjes in het pension. De mannen slaan dan helemaal op hol en dat is iets wat we willen voorkomen. Graag horen we van u of uw hond eventueel loops is of binnenkort kan worden. 

Moet ik zelf spullen meegeven voor mijn hond? : Als uw hond geen dieetvoeding of speciaal eigen voer heeft hoeft u eigenlijk niets extra's mee te nemen. We hebben vele dekens, manden, lakens etc. op het pension liggen. Ook hebben wij veel verschillende speeltjes liggen zodat u deze ook thuis kan laten. U hoeft enkel uw huisdier (honden mét riem) met paspoort mee te nemen. 

Moet ik zelf spullen meegeven voor mijn kat?: Als uw kat geen dieetvoeding of speciaal eigen voer heeft hoeft u eigenlijk niets extra's mee te nemen. Wij hebben vele manden, dekentjes, krabpalen en speeltjes op het pension. 

Welk voer geven jullie aan de dieren?  : Wij voeren zowel de honden als katten brokken van het merk Almo Nature. We kijken bij de honden naar de grote van de hond om zo de brokgrootte te kunnen bepalen. Daarnaast hebben we ook brokken van Cavom, dit is voor sommige honden (grotere honden) beter. 
Bij de katten geven wij één dezelfde brok, witvis. 

Mocht uw huisdier speciaal voer hebben dan vragen we dit op tijd kenbaar te maken en mee te geven in een gesloten ton/bak voorzien met naam en eventueel maatbekertje.

Mijn huisdier gebruikt medicatie,  kunnen jullie dit ook geven? : Ook dieren hebben weleens medicatie nodig, we vragen u dit tijdig aan ons kenbaar te maken en ook hierover uitleg te geven. Zo kunnen we de juiste hoeveelheid per dag geven. 
Enkel injecties geven wij niet. 

Mobirise
Goblin Farm

Adres
Boerendijk 4
4451RK Heinkenszand

Telefoonnummer
0113-561504

Mail
info@goblinfarm.nl

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag:
08:00-09:00 uur &
16:30 uur-18:00 uur

Zaterdag: 10:00-11:00 uur

Zondag: Gesloten


Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 09:00-16:30 uur te bereiken

Rek.nr. : NL71RABO0328.333.204
BTW : NL821286705B01
Kvk : 20160142 te Middelburg